GROHE Сервиз Русе


Grohe сервиз Русе

Grohe Сервиз от "Фирма Вамекс" ЕООД

Фирма Вамекс е лицензиран инсталатор и осигурява гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, доставка и монтаж за град Русе и областта на Grohe – световен лидер в областта на санитарните системи. Нашите техници преминават ежегодни обучения в  учебния център на Grohe.

Гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване 

Преди да ни потърсите за сервизно обслужване:

  • за да получите безплатно гаранционно сервизно обслужване, осигурете гаранционната карта и фактурата /или касовата бележка/, име и каталожен номер на продукта /написан на кутията или в гаранционната карта/,
  • ако продукта вече не е в гаранция трябва да осигурите само името и номера на продукта.

ВНИМАНИЕ! Неправилният монтаж не е основание за рекламация и отстраняването на такъв проблем не се покрива от гаранционните условия. Много често стойността на щетите в следствие на неправилен монтаж е близка до стойността на продукта, който сте закупили.

Гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване Grohe

Доставка и монтаж 

Като лицензиран инсталатор фирмата осигурява доставка и монтаж на смесители, душ системи и структури за вграждане на Grohe. Продуктите на Grohe можете да откриете в нашия магазин на ул. "Капитан лейтенант Евстати Винаров" 5 или на www.e-vamex.com

За сервизно обслужване или за повече информация се обадете на 0878 780 935  


bulb-icon

Знаете ли че...

Старите водомери на мрежата обикновено измерват по-малко. Ако водомерът Ви е отчел повече от средномесечната Ви консумация вероятно имате теч.

footer background