Денонощни ВиК аварийни ремонти


ДЕНОНОЩЕН АВАРИЕН ТЕЛЕФОН
0878 780 935

ВиК Аварийни Ремонти за Русе и региона

Денонощно, бързо и професионално отстраняване на ВиК аварии

Течове от водопроводни, канализационни и  отоплителни инсталации 

Течове от вертикални и хоризонтални щрангове

Течове от водомери

Течове от спирателни кранове

Размразяване на водопроводни инсталации

На Ваше денонощно разположение за град Русе са 2 аварийни екипа с автомобили, оборудвани за всяка ситуация. За всички аварии по Вашата водопроводна инсталация след главния водомер можете да разчитате на нас. Доверете се на опита на професионалистите и на гарантираното качество, което само ние Ви предоставяме.

Апелираме нашите клиенти да анализират внимателно създалата се ситуация, преди да я определят като аварийна. Ако Вашата авария е преди общия водомер, можете да се обърнете към ВиК Русе - трасето до общия водомер е собственост на ВиК Русе. Ако ситуацията може да изчака до сутринта, можете да подадете заявка на 082 834 409 или on-line. Така Вие си спестявате таксата за авариино посещение, а ние се ангажираме да отстраним създалият се проблем в рамките на работния ден. МОЛИМ да не ангажирате нашите аварийни екипи напразно. В същия момент някой друг може наистина да се нуждае от тях.

Аварийна ситуация е ситуация, при която съществува реална и непосредствена опасност за увреждане на движимо или недвижимо имущество на физическо или юридическо лице, или за спиране на трудово-производствените процеси в търговски обекти на същите.

 

Цени за аварийни посещения

Аварийно посещение на адрес от понеделник до петък в интервала между 8:00 и 17:00 - 20 лева.

Аварийно посещение на адрес от понеделник до петък в интервала между 17:00 и 20:00 - 30 лева.

Аварийно посещение на адрес в събота или неделя в интервала между 8:00 и 17:00 - 30 лева.

Аварийно посещение на адрес в събота или неделя в интервала между 17:00 и 20:00  - 40 лева.

Аварийно посещение на адрес от понеделник до неделя в интервала между 20:00 и 08:00 - 50 лева. 

Горепосочените цени за аварийно посещение се добавят към стойността на извършената услуга. При аварийно посещение на адрес на официални празници, съгласно чл. 154 ал. 1 от Кодекса на труда, посочените цени се удвояват.


footer background