ЗА НАС


„Фирма Вамекс” осигурява професионални ВиК услуги в град Русе на клиенти, изискващи максимално качество и гаранция. За да пестим Вашето време и за да задоволим всички Ваши изисквания и нужди, ние Ви осигуряваме комплексно ВиК обслужване от главния водопровод до кранчето вкъщи.

Повече от 10 години осигуряваме комплексното обслужване /доставка, монтаж, ремонт, проверка и пломбиране/ на индивидуалните водомери и топломери в град Русе. В тази дейност, си партнираме с водещите лаборатории за проверка на средства за измерване, както и с „Водоснабдяване и Kанализация” -  Русе и „Топлофикация Русе”.

За извършваните дейности по водомерите, фирмата разполага със сервиз за водомери и с 3 броя изпитвателни стендове от най-ново поколение. Осигуряваме ремонт и проверка на водомери от 3 м3 до 350 м3, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички модели водомери предлагани на българския пазар.

За извършваните денонощни услуги по ВиК и отоплителните инсталации и с цел осигуряване на високо качество и дълги експлоатационни и гаранционни срокове, фирмата разполага със собствен магазин за ВиК материали. Работим само с материали на водещи европейски производители, доказали качеството си във времето.

„Фирма Вамекс” е оторизиран представител, както и гаранционен сервиз за Русе и областта на „Grohe” AG - най-големият европейски производител и световен лидер в областта на санитарните системи.

Разполагаме с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит, специализирана механизация и автомобили оборудвани за всяка ситуация. Отговаряме за техническата поддръжка на някои от най-големите фирми в град Русе, на държавни учреждения и на детски учебни заведения, на територията на цялата област.

Ежедневно се стремим да подобряваме качеството на услугите си и да надхвърляме очакванията на нашите клиенти, затова не се колебайте да се свържете с нас, ако имате препоръки или оплаквания относно нашето обслужване. Защото за нас всеки клиент е важен и всяка капка има значение.

footer background