Водопроводни услуги Русе


През последните години състоянието на сградните ВиК инсталации и липсата на специализирани фирми,предлагащи ВиК услуги, доведе до предоставяне на нискокачествени услуги от лица със съмнителни познания и умения на крайния потребител.

Фирма Вамекс предоставя водопроводни услуги за Русе и региона както на корпоративни, така и на индивидуални клиенти и потребители в сгради в режим на етажна собственост.

Опита който придобихме през годините, обучението, специализираните инструменти и висококачествените материали които използваме ни правят лидер в предоставянето на комплкесни и висококачествени ВиК услуги в град Русе и областта.

Предлагаме Ви следните ВиК услуги:

ВиК монтажи

Монтаж на бойлери, смесители, перални, душ кабини, миялни машини, тоалетни казанчета, моноблокове, бидета и вани.

ВиК ремонти

Ремонт на смесители, моноблокове, вградени и външни тоалетни казанчета. Доставка и монтаж на ъглови спирателни кранове и меки връзки. Вадене на скъсани резби и фитинги.

Изграждане и ремонт на ВиК инсталация в баня

Цялостно изграждане на водопровод и канализация в нови и съществуващи бани със съвременни висококачествени материали и с максимална гаранция. Предлагаме Ви индивидуални решения за Вашата баня от тръбите до спирателната арматура и санитарното оборудване.

Доставка и монтаж на санитарно оборудване

Предлагаме Ви продуктите на водещи европейски производители, като Grohe, Ideal Standard, Schell, Viega и Vidima. Независимо дали става въпрос за смесител, душ система, моноблок или структура за вграждане, ние сме готови да Ви предложим индивидуални комплексни решения за Вашия дом или офис.

https://vamex.zashevdesign.com/editor/images/grohe.png

Вамекс е оторизиран инсталатор и гаранционен сервиз на Grohe - световен лидер в санитарните системи. виж повече >>>

Отводняване

Изпомпване и отводняване на сгради, офиси, гаражи или мази след аварии или наводнения. Разполагаме с бензинови и електрически помпи за отводняване.

*При отводняване на помещения без събирателни шахти е невъзможно нивото на водата да бъде намалено под 5 cm.

Обследване, откриване и отстраняване на течове

Течовете от водопроводни инсталации и канализация са едни от най-често срещаните и едни от най-трудно откриваемите и отстраними проблеми, свързани с експлоатацията на жилища, офиси или промишлени помещения. Ненавременното им отстраняване води до задълбочаване на проблемите във Вашата инсталация, до загуби на вода (вижте повече тук >>>) и до редица други проблеми. Предлагаме Ви обследване от опитни специалисти, както и обследване с термографска камера. За съжаление, обследването с термографска камера е най-ефективно при течове от отоплителни инсталации. Понякога няма как течът да бъде установен без да има пряка видимост към засегнатия участък от инсталацията.

Размразяване на водопроводни инсталации

Размразяване на инсталации или подмяна на замръзнали участъци.

 

Предлагаме аварийни ВиК услуги за Русе и региона 24/7. Нашите техници са на Ваше разположение и са готови да Ви посетят в удобни за Вас ден и час, за да извършат оглед и да Ви информират за точната стойност на ВиК услугата, от която се нуждаете.

Цената за посещение на адрес и оглед е 30 лева. До 2 работни дни след огледа Ви се съставя оферта за ВиК услуга и след одобрението й се пристъпва към изпълнение. При извършване на услугата от нас, стойността на огледа се приспада от крайната стойност на услугата.

Доверете се на опита на професионалистите и на гарантираното качество, което само ние Ви предоставяме. За всяка извършена услуга получавате гаранция. При възникнали проблеми в рамките на гаранционните срокове и условия ние се задължаваме експресно да ги отстраним за наша сметка.

Заявка можете да подадете на 082 834 409, 0878 780 935 или като използвате on-line формата ни


footer background