Смяна на щрангове от Вамекс Русе


"Фирма Вамекс" ЕООД извършва частична и цялостна смяна на хоризонтални и вертикални щрангове в град Русе. Ние ви предлагаме професионално, експресно и комплексно обслужване с материали от най-високо качество и с максимална гаранция.

Какво е щранг?

Щранговете са вертикалните и хоризонталните клонове на сградната водопроводна инсталация. Това са тръбите на инсталациите за студена и топла вода, тръбите за отопление и канализационните тръби.

Защо е нужно да се прави смяна на щрангове?

Елементите на вътрешните ВиК и отоплителни инсталации /тръби, фитинги, фасонни части/ имат определен експлоатационен срок. Нуждата от смяна на щрангове в Русе се провокира от факта, че повечето сгради са строени в края на миналия век и експлоатационният срок на ВиК инсталациите им вече е изтекъл. По данни на СЕК над 80% от сградните водопроводни системи в България са с изтекъл срок на годност и са за пълна или частична подмяна.

Защо „Фирма Вамекс“?

„Фирма Вамекс“ е с дългогодишен опит в изграждането и ремонта на ВиК и отоплителни инсталации. Ние сме лицензирана строителна фирма, член на Камарата на строителите, разполагаме с денонощни аварийни екипи, магазин и склад за ВиК материали. Извършваме монтаж, проверка и пломбиране на водомери и топломери, доставяме и монтираме санитарно оборудване. Разполагаме с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит, специализирана механизация и автомобили, оборудвани за всяка ситуация. Отговаряме за техническата поддръжка на някои от най-големите предприятия в град Русе, на държавни учреждения и  детски учебни заведения на територията на цялата област.

Как се осъществява изпълнението на ремонта?

1. Оглед - подавате заявка за оглед на някой от нашите телефони, на място в офиса ни на ул. К-н л-т Евстати Винаров 5 /срещу Бюро по труда/ или чрез on-line заявка от сайта ни. При посещението на техниците е желателно да осигурите достъп до всички имоти в сградата, за да можем да бъдем максимално точни в съставянето на офертата.

2. Оферта - в срок до 2 работни дни от огледа, се съставя оферта за смяна на щрангове с подробна спецификация на влаганите тръби и фитинги. Офертата можете да получите по e-mail или на място в нашия офис.

3. Изпълнение - След одобрението на офертата, се подписва договор и се пристъпва към изпълнението на ремонта. Материалите се доставят от нашия склад, извършва се демонтаж на старата инсталация, монтират се новите тръби и фитинги и се пломбират водомерите.

4. Контрол на изпълнението - Техническият ръководител на обекта контролира цялостното изпълнение по смяната на щранговете от началото до самия край. След монтажа на новите тръби се извършва хидравлична проба. Инсталацията се въвежда в експлоатация и се предава на Възложителя с приемо-предавателен протокол, гаранционна карта и декларация за вложените материали.

Материалите, които влагаме

За да гарантираме качеството на влаганите материали, разполагаме със собствен склад и магазин. Контролираме целия процес от правилното складиране и съхранение на материалите до доставката и монтажа. Работим с полипропилен на FV Plast, Чехия – производител с доказано качество и  традиции в производството на полипропиленови тръби.

Срок за изпълнение

Подмяната на един вертикален щранг се извършва в рамките на 1 работен ден. Дори при ремонти, които отнемат повече от 1 работен ден, гарантираме, че водоснабдяването на всички имоти в сградата ще бъде възстановено до края на работния ден.

Гаранционни срокове

При цялостна смяна на щрангове получавате 10 години пълна гаранция и денонощно аварийно обслужване.

Цени

Цените започват от 100 лева на етаж за 1 брой тръба. Цената за всеки конкретен обект е различна и зависи от сложността на изпълнението /демонтажът на старите тръби, къртене/, размера на тръбата и броя и спецификацията на допълнителните материали /спирателни кранове, индивидуалните отклонения, изолацията на тръбите и т.н./. Точна цена можете да получите само след оглед.

Цената за оглед е 30 лева за един вертикален щранг. При извършване на ремонтните дейности тази сума се приспада от стойността на ремонта.

Допълнителни услуги

Фирма Вамекс Ви осигурява комплексно ВиК обслужване и при смяната на щрангове. В деня на подмяната на щранговете можем да извършим и подмяна на вътрешната ВиК инсталация в банята или кухнята, да подменим и пломбираме стария Ви водомер или да доставим и монтираме нов смесител или моноблок.

За повече информация се свържете с нас на 0878 780 935


footer background