Водомери и Топломери от Вамекс Русе


 

Повече от 10 години осигуряваме комплексно обслужване /доставка, монтаж, ремонт, проверка и пломбиране/ на водомери и топломери в град Русе. В тази дейност си партнираме с водещите държавно признати лаборатории за проверка на средства за измерване, както и с „Водоснабдяване и Kанализация Русе" и „Топлофикация Русе”. Предлагаме цялостни решения за измерване на  водния цикъл на индивидуални и корпоративни клиенти, като ВиК и Топлофикационни дружества, водоснабдителни кооперации, затворени комплекси и сгради в режим на етажна собственост. Осигуряваме ремонт и проверка на водомери и топломери от 3 m³/h до 1000 m³/h, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване на доставените от нас средства за измерване.

Предлагаме Ви следните услуги:

Комплексна услуга проверка на водомер или топломер

Посещение на адрес в удобно за Вас време, демонтаж, почистване, профилактика и метрологична проверка на Вашия водомер или топломер в лицензирана лаборатория, монтаж, пломбиране, и придвижване на всички необходими документи към "Водоснабдяване и Kанализация Русе" или "Топлофикация Русе"

При заявка за проверка на повече от 20 броя водомери или топломери използвате 10% отстъпка!

Комплексна услуга нов водомер

Посещение на адрес в удобно за Вас време, демонтаж, подмяна на Вашия водомер с рециклиран или  нов водомер, монтаж, пломбиране, попълване и придвижване на всички необходими документи към "Водоснабдяване и Kанализация Русе" или "Топлофикация Русе"


Сух цифров водомер

68 лв. 

   - Производител: Enevita

   - Страна на произход: ЕС

   - За топла и студена вода

   - Подходящ за вертикален и хоризонтален монтаж

   - 3 m³ и 5 m³

   - Опция за дистанционно отчитане

   - Гаранция 36 месецa

 

В посочената цена са включени посещение на адрес в удобни за Вас ден и час, подмяна на стария Ви водомер с нов, пломбиране и узаконяване. При проблем със закупен и монтиран от нас водомер, в рамките на гаранционния срок и условия, ние се задължаваме да го заменим с нов НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! 


Сух цифров водомер с монтиран радио модул за дистанционен отчет

147 лв. 

   - Производител: Enevita

   - Страна на произход: ЕС

   - За топла и студена вода

   - Подходящ за вертикален и хоризонтален монтаж

   - 3 m³ и 5 m³

   - Монтиран и програмиран радио модул за дистанционен отчет 

   - Гаранция на водомера - 36 месецa

   - Гаранция на радио модула - 24 месецa

 

В посочената цена са включени посещение на адрес в удобни за Вас ден и час, подмяна на стария Ви водомер с нов, пломбиране и узаконяване. При проблем със закупен и монтиран от нас водомер, в рамките на гаранционния срок и условия, ние се задължаваме да го заменим с нов НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! 


*НОВО* Доставка, монтаж и програмиране на радио модул за дистанционен отчет

95 лв. 

   - Производител: Engelmann

   - Страна на произход: ЕС

   - Подходящ за надграждане на водомери с производители Enevita и Wehrle

   - Програма за отчет на студена или топла вода

   - Без нужда от демонтаж на водомера

   - Без нужда от окабеляване

   - Над 10 години експлоатационен срок на батерията

   - Гаранция 24 месецa

 

В посочената цена са включени посещение на адрес в удобни за Вас ден и час, доставка, монтаж, програмиране и узаконяване на радио модула. При проблем със закупен и монтиран от нас радио модул, в рамките на гаранционния срок и условия, ние се задължаваме да го заменим с нов НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! 


Сух цифров водомер с защита против конденз и с 2 години гаранция

73 лв. 

   - Производител: G2 Misuratori 

   - Страна на произход: ЕС

   - За топла и студена вода

   - Подходящ за вертикален и хоризонтален монтаж

   - 3 m³ и 5 m³

   - С капак и чистачка срещу конденз 

   - Подходящ за изключително влажни помещения

   - Гаранция 24 месеца

 

В посочената цена са включени посещение на адрес в удобни за Вас ден и час, подмяна на стария Ви водомер с нов, пломбиране и узаконяване. При проблем със закупен и монтиран от нас водомер, в рамките на гаранционния срок и условия, ние се задължаваме да го заменим с нов НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! 

*Забележка: Горепосочените цени за нови и рециклирани водомери са валидни при предоставяне на стария водомер, монтиран на индивидуалния водомерно-арматурен възел, на който се монтира новия водомер. Съгласно системата за управление на качеството на дружеството, демонтираните водомери се запазват 40 /четиридесет/ дни, за да бъдат предоставени за сверяване на показанията на заинтересованите лица. При липса или непредоствяне на стар водомер, горепосочените цени се увеличават с 5 /пет/ лева. След монтажа на новия водомер, собствеността на стария водомер преминава към дружеството. След изтичане на 40 /четиридесет/ дневния срок дружеството не носи отговорност за показанията на стария водомер.

Гаранция за качество
  • Гаранция от 24 до 36 месеца за всички предлагани водомери. При проблем с наш водомер в рамките на гаранционните срокове и условия ние се задължаваме да го заменим с нов напълно безплатно!
  • 6 месеца гаранция за всеки извършен ремонт на водомер
  • 6 месеца гаранция срещу теч за всеки монтиран от нас водомер

Ние осигуряваме демонтажа на стария Ви водомер или топломер, доставката и монтажа на новия, пломбирането му и изпращането на информацията към "Водоснабдяване и Канализация Русе" или "Топлофикация Русе". Само с едно телефонно обаждане на 082 834 4090878 780 935  или с on-line заявка.

 


Комплексна услуга нов топломер Siemens

380 лв. 

   - Производител: Siemens AG

   - Страна на произход: ЕС

   - Ултразвуков

   - Подходящ за вертикален и хоризонтален монтаж

   - С дистанционно отчитане

   - 0,6 m³/h и 1 m³/h

   - Гаранция 24 месеца

 

В посочената цена са включени посещение на адрес в удобни за Вас ден и час, демонтаж на Вашия топломер, доставка и монтаж на нов, пломбиране и изпращане на информацията към "Топлофикация Русе". При проблем със закупен и монтиран от нас топломер, в рамките на гаранционния срок и условия, ние се задължаваме експресно да го заменим с нов НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! 
*Забележка: Горепосочената цена за доставка и монтаж на нов топломер е валидна при наличие на напълно  изграден топломерен възел в имота и монтирани разглобяеми връзки /холендри/ на входа и изхода на топломера. Доставка, демонтаж и монтаж на допълнителни фитинги се заплаща съгласно ценоразпис на "Фирма Вамекс", утвърден от управителя на дружеството.

 
Пломбиране на водомери и топломери - 13,98 лв.

Посещение на адрес в удобно за Вас време, пломбиране Вашия водомер или топломер и придвижване на всички необходими документи към "Водоснабдяване и Kанализация Русе" и "Топлофикация Русе"

Комплексна услуга подмяна на спирателен кран

Посещение на адрес в удобно за Вас време, демонтаж, на Вашия стар спирателен кран доставка и монтаж на нов, пломбиране на Вашия водомер, попълване и придвижване на всички необходими документи към "Водоснабдяване и Kанализация Русе" и "Топлофикация Русе"

Преди да подадете заявка за подмяна на спирателен кран

Ако желаете подмяна на крана за студена вода - осигурете достъп до крана на общия водомер за централно спиране на водоподаването в сградата
Ако желаете подмяна на крана на топлата вода - подайте заявление в "Топлофикация Русе" за спиране на водоподаването за битова гореща вода от абонатната станция. След като получите разрешение, се свържете с нас за уточняване на дата и час за посещение

 

Ние ви предлагаме още:

Изграждане на системи за дистанционно отчитане на вода и топлоенергия

Вижте повече тук >>>

Изграждане на водомерен и топломерен възел

Посещение на адрес, доставка и монтаж на спирателен кран, филтър или възвратна клапа, както и  всички други необходими фитинги, монтаж на водомер или топломер, пломбиране и придвижване на информацията към Топлофикация Русе

Прекъсване на водопроводна или отоплителна инсталация в имот

Преди да предприемете действия по прекъсване на водопроводната, вътрешната отоплителна инсталация или инсталацията за битова гореща вода задължително информирайте съответния оператор за намеренията си. Това можете да направите в офиса на Водоснабдяване и Канализация Русе" на ул. "Цариград" 7 и в офиса на  "Топлофикация Русе" на ул. "Боримечка" 43.

Нашата комплексна услуга включва посещение на адрес, демонтаж на Вашия водомер или топломер, демонтаж на спирателните кранове и на всички други фитинги, монтаж на тапи на входа и изхода на инсталацията, пломбиране, съставяне на всички необходими документи и придвижване на информацията към "Водоснабдяване и Канализация Русе" и "Топлофикация Русе".

Заявка можете да подадете на 082 834 4090878 780 935 или като използвате on-line формата ни.  


footer background