Отпушване на Канали и видеодеодиагностика Русе


Машинно отпушване на канали, сифони, мивки и тоалетни в град Русе и областта. Видеодиагностика на канализационни инсталации.

Услугите, от които може да се възползвате:

Бързо и качествено машинно отпушване на канали, сифони, мивки, тоалетни, шахти и септични ями. При отпушването на канали ние използваме професионалната техника на Rothenberger - способна да отстрани запушвания в канали с диаметър до ф 200 и дължина до 50 метра

Видеодиагностика на канализационни инсталации

Видеодиагностиката на канализационни инсталации се извършва при чести запушвания и при съмнения за нарушена цялост на канализационните тръби – при слягане на земни маси, прорастване на корени или пробив в тръбата. Специализираната ни техника открива с голяма точност проблемните участъци на канализационни инсталации с диаметър от ф 50 до ф 200 и с дължина на трасето до 30 метра.

Доверете се на дългогодишния опит на професионалистите.

Бързо, професионално и качествено отпушване на канали и видеодиагностика на канализационни инсталации за град Русе и региона.

Нашите екипи са на Ваше разположение и са готови да ви посетят в удобен за Вас ден и час. Заявка можете да подадете на 082 834 409,  на денонощния ни авариен телефон 0878 780 935 или като използвате on-line формата ни.

footer background