ВиК и отоплителни инсталации от Вамекс Русе


Фирма Вамекс е член на камарата на строителите и притежава всички необходими разрешителни и сертификати за услугите, които извършва и за продуктите, които доставя. Разполагаме с висококвалифициран персонал и специализирана механизация, а годините опит и преминатите обучения ни помогнаха да се утвърдим като лидер в изграждането и ремонта на отоплителни и ВиК инсталации в Русе и региона.

Предлагаме Ви следните водопроводни услуги:

Изграждане и ремонт на водопроводни инсталации

Осигуряваме Ви всичко от проектирането на Вашата водопроводна инсталация до изграждането и въвеждането й в експлоатация. Работата с висококачествения чешки полипропилен на FV Plast ни позволява да осигуряваме максимален 10-годишен гаранционен срок, както при изграждането на нови водопроводни инсталации, така и при ремонт на съществуващи.

Изграждане и ремонт на канализационни инсталации

Изграждане на нови и подмяна на съществуващи канализационни инсталации. Работим с висококачествени материали и осигуряваме 10-годишна гаранция дори и при частична подмяна. Професионално, качествено, на разумни цени и в максимално кратки срокове.

Подмяна на стари канализационни инсталации от чугун и каменин - в сгради в режим на етажна собственост

Изграждане и ремонт на отоплителни инсталации

Вътрешни отоплителни и БГВ инсталации на топлофицирани обекти. Изграждане на подово отопление с топлоносител гореща вода.

Доставка и монтаж  на радиатори и термостатни вентили - ние ще Ви посетим, ще извършим оглед и ще Ви доставим и монтираме нов радиатор с термостатен вентил и спирателен кран

Доставка, монтаж и профилактика на топлообменници и циркулационни помпи на абонатни станции.

Обезвъздушаване на инсталации -  доставка и монтаж на автоматични обезвъздушители.

 

Ние Ви предлагаме още:

Поддръжка на отоплителни и ВиК инсталации

Предоставяме денонощни аварийни услуги на жилищни промишлени и административни сгради. Отговаряме за техническата поддръжка на някои от най-големите фирми в град Русе, на държавни учреждения и на детски учебни заведения на територията на цялата област. За извършваните денонощни услуги по отоплителни и ВиК инсталации, и с цел осигуряване на високо качество, и дълги експлоатационни и гаранционни срокове, фирмата разполага със собствен магазин за ВиК материали. Работим само с продукти на водещи европейски производители, доказали качеството си във времето.

Смяна на хоризонтални и вертикални щрангове

В сгради в режим на етажна собственост. Смяна на щрангове е процес, който се осъществява в рамките на един работен ден, с максимална гаранция и с възможност за разсрочено плащане без оскъпяване виж повече >>>

Изграждане на СВО и СКО

Сградни водопроводни и канализационни отклонения - изграждане и присъединяване към мрежата на  "Водоснабдяване и Канализация Русе" на новостроящи се обекти.

Изграждане на водомерни възли

Доставка и монтаж на необходимите фитинги, изграждане на индивидуалното водопроводно-арматурно отклонение, доставка и монтаж на водомера, пломбиране и придвижване на всички необходими документи към "Водоснабдяване и Канализация Русе" и "Топлофикация Русе"

Подмяна на спирателни кранове

Преди индивидуалните водомери за топла или студена вода, на вертикалните клонове на вътрешната водопроводна или отоплителна инсталация или в общите части след общия водомер.


За всичко свързано с Вашата ВиК и отоплителна инсталация можете да разчитате на нас. Доверете се на опита на професионалистите и на гарантираното качество, което само ние Ви предоставяме. Нашите екипи са на Ваше разположение и са готови да ви посетят в удобен за Вас ден и час. За всяка извършена услуга получавате гаранция. При възникнали проблеми в рамките на гаранционните срокове и условия ние се задължаваме да ги отстраним експресно и напълно безплатно.

Цената за посещение на адрес и оглед е 30 лева. До 2 работни дни след огледа Ви се съставя оферта и след одобрението й се пристъпва към изпълнение. При извършване на услугата от нас, стойността на огледа се приспада от крайната стойност на услугата.

Заявка можете да подадете на 082 834 4090878 780 935 или като използвате on-line формата ни.  


footer background